Diensten.

Debbie van Dijk

“Je moet schieten, anders kun je niet scoren.”

Na een mooie, leerzame periode bij de Young Riders met mijn eigen paard, ben ik bij een fokkerij- en dressuurstal als stalruiter gaan werken. Na een aantal jaren daar gewerkt te hebben, heb ik de keuze gemaakt om verder te gaan in de sport en handel. In augustus 2017 ben ik gestart als ZZP’er. Bekijk hieronder wat ik voor jou kan betekenen.

Trainingen

Na meerdere paarden succesvol in de Lichte Tour uitgebracht te hebben, vind ik het daarnaast ontzettend leuk om met jonge paarden competities te rijden. In het verleden heb ik al meerdere malen deelgenomen aan de Pavo-cup, Subli-cup en andere grotere jonge paarden wedstrijden.

Op dit moment staan er meerdere jonge paarden in training die binnenkort uitgebracht gaan worden op wedstrijd.  Daarnaast is er nog plek voor talentvolle dressuurpaarden. Heeft u een dressuurpaard wat verder doorgereden moet worden, uitgebracht moet worden op wedstrijd of verkocht moeten worden? Bel voor meer informatie.

Verkoop van paarden
en verkoop-bemiddelingen.

"Wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen"

In de loop der jaren bouw je een groot netwerk op. Zowel met mensen die paarden te koop aanbieden als met mensen die paarden zoeken. Ik ben ervan overtuigd dat je met elkaar meer kan bereiken.  In de afgelopen tweeënhalf jaar heb ik al veel paarden verkocht. In eerste instantie is het goed om het paard zo te trainen dat meerdere type ruiters erop weg kunnen rijden. Uiteindelijk is het ultieme doel een zo goed mogelijke match tussen paard en ruiter te vinden, zodat de verkoop succesvol zal blijken te zijn.

Ik vind transparantie met zowel de eigenaar van het paard als ook met de koper van het paard heel belangrijk. De voorwaarden voor een eventuele verkoop moeten goed zijn.  Tenslotte vind ik het heel belangrijk dat de koper niet alleen tevreden is met de aankoop, maar ook na verloop van tijd nog steeds blij is met zijn of haar paard.

Clinics, Wedstrijden &
Dressuurles

Van het overdragen van kennis word ik heel enthousiast. Iedereen wil graag leren beter te presteren en zich verder te ontwikkelen. Samen met iemand een plan van aanpak maken en de weg uitstippelen om succes te bereiken geeft mij veel voldoening. Vaak word ik gevraagd om de paarden van lesklanten ook af en toe te rijden. Een groot voordeel hiervan is dat ik dan zelf ervaar waar ruiters tegen aan lopen. Dit komt de training van zowel ruiter als paard zeker ten goede.

Het geven van clinics behoort ook tot de mogelijkheden. Dit kan vanuit een vereniging georganiseerd worden of vanuit een dressuurstal. Voor meer informatie over het geven van clinics en/of demonstraties kunt u contact opnemen.