Jarenlange praktijkervaring
Voor alle niveaus
Begeleiding op maat

Tijdens de dressuurles leer ik zowel de ruiter als het paard om beter te presteren en zich te ontwikkelen. De lessen die ik aanbied zijn geschikt voor ruiters en paarden van alle niveaus. Zo neem ik echt de tijd te werken aan uw doelen. Dus of u nu het gevoel heeft dat u meer uit uw paard kunt halen, hulp nodig heeft bij specifieke oefeningen, uw houding en rijstijl wilt verbeteren of uw paard wilt trainen voor de sport, ik begeleid u graag om uw rijvaardigheid te verbeteren.

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Paard

Tijdens de dressuurles werken we samen aan uw doelen

Alle ruiters, beginnend of professioneel, streven er naar om elke dag een beetje beter te worden. Dag in dag uit trainen voor dat éne doel. Tijdens de dressuurles probeer ik samen met de ruiter en het paard deze doelen te achterhalen en na te streven. Vanuit mijn motto “Je moet schieten, anders kunt u niet scoren” leren we van de gemaakte fouten en gaan zo elke les weer een stapje verder.

Plan een les in

Heeft u bepaalde doelen gesteld die u samen met uw paard wilt bereiken? Plan een dressuurles in bij Debbie van Dijk Dressage, stal gelegen in Nispen, dan kijken we samen naar de doelen die u wilt bereiken en hoe u deze kunt nastreven. Zo komen zowel paard als ruiter elke les dichterbij een hoger niveau. Een dressuurles plant u eenvoudig telefonisch in via 0613590447. Wilt u een dressuurpaard kopen of verkopen? Ook dan help ik u graag!