Jarenlange praktijkervaring
Voor alle niveaus
Begeleiding op maat

Of u nu ambitieuze plannen heeft voor uw dressuurpaard en wilt deelnemen aan een wedstrijd of dat u gewoon de rijvaardigheid van uw paard wilt verbeteren, trainen is de eerste stap. De trainingen die ik aanbied zijn geschikt voor verschillende niveaus. Op basis van uw ambities en wensen stel ik een trainingstraject samen, om u en uw dressuurpaard zo goed mogelijk te begeleiden. Maak gebruik van mijn vakkennis en ervaring en behaal uw doelen met onze dressuurtraining op maat!

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Paard

Laat uw dressuurpaard op eigen tempo trainen

Door jarenlange praktijkervaring heb ik geleerd dat het trainen van een dressuurpaard veel zorg en aandacht vereist. Ieder dressuurpaard heeft namelijk een andere manier van begeleiden nodig. Er is niet een universele manier van trainen die geschikt is voor elk dressuurpaard. Zo heeft het ene paard veel rust nodig na een intensieve lesdag of training, terwijl het andere paard meerdere dagen door kan. Wanneer u geen rekening houdt met het karakter en de conditie van het paard, kunnen er onnodig blessures ontstaan. Dit wil geen enkele ruiter. Ik help u met het professioneel begeleiden van uw dressuurpaard om dit te voorkomen.

Zet de eerste stap naar een hoger niveau

Bent u op zoek naar iemand die uw dressuurpaard kan begeleiden naar een hoger niveau? Of zoekt u iemand die met veel zorg en aandacht uw paard jonge paarden africht? Ik heb al met veel verschillende paarden mogen trainen. Schrijf u in voor een van de paardrijlessen of trainingen van Debbie van Dijk Dressage, stal gelegen in Nispen, zodat uw dressuurpaard optimaal kan presteren. Dit kan telefonisch via 0613590447.