Jarenlange praktijkervaring
Voor alle niveaus
Begeleiding op maat

Bent u op zoek naar professionele instructie voor uw paarden? Als ervaren instructeur van Debbie van Dijk Dressage, met een stal in Nispen,  bied ik verschillende trainingen en lessen aan paarden op alle niveaus. In de paardensport werken we met levende dieren die elk een eigen houding, karakter en beweging hebben. Daarom ben ik als instructeur dagelijks bezig met het trainen van mijn eigen kennis over paarden. Dus of uw paard nu rijdt op het allerhoogste niveau of echt nog groen is; ruiter en paard zijn nooit uitgeleerd!

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Paard

Instructie voor paarden met verschillende niveaus

Mijn instructie pas ik aan naar het niveau van uw paard of paarden, omdat geen enkel dier of ruiter hetzelfde is. Een universele manier van training of instructie die voor alle paarden werkt, bestaat dan ook niet. Heeft u specifieke doelen zoals, vertrouwen krijgen in het paardrijden, uw jonge paarden laten beleren of heeft u een paard dat uitgebracht moet worden op wedstrijd? Als ervaren instructeur kijk ik samen met de ruiters welke stappen hun paarden moeten zetten. Bij het trainen is het ook belangrijk om de paarden goed in de gaten te houden. Wanneer er te veel getraind wordt kunnen er namelijk onnodige blessures ontstaan.

Behaal uw doelen met een professionele instructeur

Bent u benieuwd hoe ik als instructeur de rijvaardigheid van uw paard of paarden naar een hoger niveau kan tillen met de juiste instructie? Of heeft u een mooi dressuurpaard die u wilt verkopen? Neem dan contact met mij op, dan help ik u als ervaren instructeur met de trainingen of begeleiding van uw paarden. Dit kan telefonisch via 0613590447.