Over mij.

Debbie van Dijk

“Je moet schieten, anders kun je niet scoren.”

Na een mooie, leerzame periode bij de Young Riders met mijn eigen paard, ben ik bij een fokkerij- en dressuurstal als stalruiter gaan werken. Na een aantal jaren daar gewerkt te hebben, heb ik de keuze gemaakt om verder te gaan in de sport en handel. In augustus 2017 ben ik gestart als ZZP’er.

Ondertussen heb ik naast mijn werk de HBO-opleiding Sportmarketing afgerond aan de Johan Cruyff Academy in Tilburg. Deze opleiding was zo ingericht dat ik mijn sport goed kon combineren met de studietaken. Diverse legendarische uitspraken van Cruyff waren regelmatig te horen in de colleges en deze hebben mij geïnspireerd om mijn dromen achterna te gaan.

Doelen stellen, grenzen verleggen en alsmaar beter worden is mijn doel als sporter. Dag in, dag uit ervoor gaan om beter en beter te worden. Durf en lef heb je nodig om iedere dag weer op het paard te stappen, fouten te maken, van deze fouten te leren en weer een stapje omhoog te klimmen. Daarom is mijn glas altijd halfvol. In de paardensport heb ik al veel tegenslagen gehad. Ondanks dat het heel vervelend is om door diepe dalen te gaan, is het prachtig om de hoge pieken te ervaren. Ik heb hierdoor in kunnen zien dat ik alleen maar sterker word van tegenslag en dat je dat als persoon ook verder kan brengen.

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op!