Jarenlange praktijkervaring
Voor alle niveaus
Begeleiding op maat

Wilt u uw paard laten bijscholen? Dan is het eerst belangrijk om te kijken wat het niveau van uw paard is en waar u uiteindelijk naartoe wilt werken. Heeft u bijvoorbeeld een probleem met uw dressuurpaard of is er een rijtechnisch probleem waar u niet uitkomt? Op basis van uw wensen wordt er een stappenplan opgezet die gebruikt tijdens het trainen. Er ontstaat op deze manier plan op maat.

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Paard

Een paard bijscholen vraagt om de juiste zorg en aandacht

Elk dier is anders, daarom maak ik een stappenplan op maat voor uw paard. Door leuke en leerzame trainingen komen paard en ruiter als een echt team steeds verder bij het gewenste resultaat. Wanneer u een jong paard wilt bijscholen voor het rijden van wedstrijden, dan neem ik ze regelmatig mee naar het wedstrijdterrein. Zo kunnen ze wennen aan het reizen en de omgeving. Heeft u zelf geen tijd om bij het bijscholen van uw paard aanwezig te zijn? Dan is het ook mogelijk dat ik als ervaren instructeur zelf op het paard rijd om te trainen. Op deze manier blijft het paard op het juiste niveau.

Bereik uw doelen; plan een training in

Het bijscholen van uw paard laat u natuurlijk over aan een ervaren instructeur. Plan een training in bij Debbie van Dijk Dressage, stal gelegen in Nispen, voor uw paard of dressuurpaard via 0613590447, dan kijken we samen hoe wij de prestaties van uw paard optimaal kunnen verbeteren. Heeft u nog niet veel ervaring of heeft u een kind dat graag wil leren paardrijden? Dan ben ik ook via het bovenstaande telefoonnummer te bereiken.