Jarenlange praktijkervaring
Voor alle niveaus
Begeleiding op maat

Nadat een paard zadelmak is gemaakt, is doorrijden erg belangrijk. Dit zorgt er voor dat alle basis die het dier heeft geleerd blijft hangen. Aan de hand van afwisselende trainingen worden verschillende vaardigheden aangeleerd. Door deze afwisseling is het leuk voor het paard. De oefeningen zullen hierdoor beter blijven hangen. Wanneer u uw paard laat doorrijden door een ervaren instructeur dan is een goede basis gegarandeerd. Ik doe dit met veel zorg, aandacht en geduld. Het creëren van een vertrouwensband met het paard is voor het trainen namelijk ontzettend belangrijk.

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Paard

Uw paard na het doorrijden verder trainen?

Een goede basis is belangrijk wanneer u het dier nog verder wilt trainen. Als er tijdens het leren van de basis verkeerde elementen of bewegingen zijn aangeleerd, dan zijn deze tijdens latere trainingen moeilijk tot niet te corrigeren. Wilt u dat ik na het beleren en doorrijden van uw paard nog verder trainen? Dit is zeker mogelijk! Op basis van uw unieke wensen en het karakter van uw paard stel ik een trainingsschema op. Zo streven we er samen naar om uw doelen te bereiken.

Een optimale prestatie begint bij de basis; informeer naar de mogelijkheden

Het vertrouwen tussen ruiter en paard is cruciaal voor het doorrijden. Doordat het paard op zijn gemak is, zal het ook de vervolgtrainingen sneller accepteren en oppikken. Bent u benieuwd wat Debbie van Dijk Dressage, stal gelegen in Nispen, voor u en uw paard kan betekenen of heeft u een bemiddelaar nodig bij het aankopen van uw nieuwe paard? Neem dan telefonisch contact met mij op via 0613590447.