Jarenlange praktijkervaring
Voor alle niveaus
Begeleiding op maat

Een paard is van nature een vluchtdier, daarom is het belangrijk om een goede vertrouwensband op te bouwen met het dier voordat u gaat trainen bij de stal van Debbie van Dijk Dressage in Nispen, Brabant. Rust, regelmaat en geduld zijn hierbij cruciaal. Wanneer u namelijk uw paard op een te snel tempo laat trainen, dan zal dit een averechts resultaat opleveren. Tijdens mijn trainingen respecteer ik daarom de tijd die het dier nodig heeft om de oefeningen te begrijpen en eigen te maken.

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Paard

Laat uw paard trainen door een ervaren instructeur in Brabant

Goede basisvaardigen bij een jong paard zijn cruciaal. Het is namelijk ontzettend moeilijk om slecht gedrag af te leren. Het trainen van deze basis gebeurt met veel zorg en aandacht, zodat het vertrouwen van het paard wordt versterkt.  Nadat er een vertrouwensband is opgebouwd tijdens het zadelmak maken, kan het echte trainen van uw paard beginnen in Brabant.

Met het trainen van uw paard bereikt u het gewenste doel

Elk paard en elke ruiter is anders, daarom maak ik een trainingsschema op maat. Heeft u bijvoorbeeld specifieke doelen zoals; het rijden van wedstrijden, het verbeteren van uw dressuurtechnieken of wilt u gewoon meer zelfvertrouwen krijgen tijdens het paardrijden? Op basis van uw wensen en het karakter van uw paard trainen we, bij MB Dressage Stables in Brabant, naar het gewenste resultaat. Door leerzame en leuke oefeningen komen ruiter en paard niet alleen dichterbij hun doel, maar ook dichter bij elkaar.

Train uw paard naar een hoger niveau

Door het trainen van uw paard over te laten aan een ervaren instructeur boekt u sneller resultaat.  Plan een training in bij in Brabant of neem contact met mij op via 0613590447. Vind u het leuk om samen met uw vereniging of dressuurstal in groepsverband te trainen? Organiseer dan een clinic. Voor meer informatie kunt u mij telefonisch bereiken via het bovenstaande nummer.