Jarenlange praktijkervaring
Voor alle niveaus
Begeleiding op maat

Bij de verkoop of aankoop van paarden ga ik als bemiddelaar op zoek naar een geschikte ruiter of eigenaar die echt bij het paard past. Alle paarden hebben namelijk unieke eigenschappen, karaktertrekken en niveau. Voor de beste prestaties en voor een vertrouwensband moeten ruiter en paard goed bij elkaar passen. Van te voren achterhaal ik de wensen van de koper. Waar zijn ze naar op zoek of wat is zijn/haar doel. Deze wensen vergelijk ik vervolgens met het paard. Als bemiddelaar heb ik namelijk de vaardigheid opgedaan om paarden te lezen. Zo weet ik zeker dat dier en mens het goed met elkaar zullen vinden.

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Paard

Laat het kopen verkopen van paarden over aan een ervaren bemiddelaar

Wanneer u een paard wilt verkopen, dan wilt u er zeker van zijn dat het paard goed terecht komt. Dat begrijp ik helemaal! Met mijn bedrijf heb ik een groot netwerk aan zowel klanten als collega’s wordt de zoektocht naar de juiste koper een stuk gemakkelijker. Zo benaderen mensen mij regelmatig met de vraag of ik nog leuke paarden weet te staan of in de verkoop heb. Met mijn begeleiding als bemiddelaar in het verkopen van paarden, vindt u zeker een ruiter die bij uw paard past!

Geef de aankoop of verkoop van uw paard uit handen aan een ervaren bemiddelaar

Met elkaar bereiken we meer! Daarom ben ik met mijn netwerk van Debbie van Dijk Dressage, staladres in Nispen, beschikbaar als bemiddelaar voor zowel de aankoop als de verkoop van paarden. Het doel is dat mens en dier een band kunnen opbouwen. Heeft u na het aanschaffen van uw nieuwe paard hulp nodig bij het beleren of het doorrijden? Ook dan kunt u bij mij terecht. Maak telefonisch een afspraak via 0613590447.