Jarenlange praktijkervaring
Voor alle niveaus
Begeleiding op maat

Naast het trainen van paarden is het bij Debbie van Dijk Dressage, staladres in Nispen, ook mogelijk om vanuit een dressuurstal of vereniging een clinic te organiseren. Tijdens de oefeningen en training van een clinic leert u niet alleen meer van mij als instructeur, u leert ook van de andere deelnemers en hun paarden. Op deze manier werken alle participanten echt samen naar een het gewenste resultaat. Naast een leerzame dag wordt het hierdoor ook nog eens ontzettend gezellig.

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Paard

Paarden van verschillende niveaus kunnen worden ingeschreven voor een clinic

Elk paard en elke ruiter heeft een ander niveau. Ik bied daarom niet één clinic aan die universeel geschikt is voor alle paarden. Op basis van de wensen van u en uw vereniging of dressuurstal maak ik als ervaren instructeur een trainingsschema op maat. Wilt u bijvoorbeeld een clinic specifiek gericht op het verbeteren van dressuuroefeningen of wilt u een training voor de zithouding van de ruiter? Laat het mij weten dan kijken we samen op welke manier de clinic ingevuld kan worden, zodat iedereen nieuwe kennis kan opdoen.

Organiseer een clinic voor uw paarden

Samen in teamverband bereiken we meer! Organiseer daarom een clinic voor de paarden en ruiters van uw vereniging of stal. Bent u benieuwd naar de verschillende trainingsmogelijkheden en invulling van deze clinic? Of wilt u een jong paard beleren of door laten rijden door een professional? Neem dan telefonisch contact met mij op via 0613590447.