Jarenlange praktijkervaring
Voor alle niveaus
Begeleiding op maat

Wanneer u op zoek bent naar iemand die met passie en zorg diverse paarden kan verkopen of u begeleiding kan bieden tijdens de verkoop of aankoop van je paard, dan help ik u graag verder! Zo heb ik in de loop der jaren de nodige ervaring opgedaan en een groot netwerk opgebouwd, die het mogelijk maken om mensen te helpen met het verkopen of aankopen van paarden. Dit maakt de zoektocht naar een ruiter of paard niet alleen gemakkelijker, maar u kan samen gewoonweg meer bereiken!

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Paard

Paarden verkopen aan de juiste ruiter, dat is mijn doel

Alle paarden zijn uniek, daarom ga ik met het verkopen altijd op zoek naar een ruiter of eigenaar die echt bij het dier past. Met mijn begeleiding bij de verkoop achterhaal ik de wensen van de koper en vergelijk ik deze met het karakter, de waarde en het talent van het paard. Wanneer paard en ruiter echt bij elkaar passen wordt het opbouwen van een vertrouwensband gemakkelijker. Met mijn begeleiding in zowel de verkoop als de aankoop van paarden, vindt u het paard dat bij u past!

Deskundige begeleiding bij de verkoop en aankoop uw paard

De zoektocht naar de juiste koper, waar u uw paard of paarden aan wilt verkopen wordt door mijn brede netwerk een stuk eenvoudiger. Mensen benaderen mij regelmatig tijdens het dressuurlesgeven of tijdens wedstrijden met de vraag of ik niet nog leuke paarden in de verkoop heb, of weet te staan. Een paard kopen doet u niet zomaar. Daarom bied ik met mijn begeleiding bij het verkopen en aankopen van paarden een deskundig oog die u helpt om moeilijke keuzes te maken.

Laat u informeren

Debbie van Dijk Dressage, staladres in Nispen, biedt u niet alleen de nodige begeleiding tijdens de verkoop of aankoop van uw paard. Met mijn zorg en aandacht haal ik ook tijdens het trainen het meeste uit uw paard. Dit zonder onnodige blessures. Tijdens deze trainingen is echt te merken dat de band tussen paard en ruiter erg belangrijk is. Dus heeft u een bemiddelaar nodig bij de verkoop of aanschaf van een paard? Mijn netwerk en ervaring maken de zoektocht gemakkelijker! Neem telefonisch contact met mij op via 0613590447.