Jarenlange praktijkervaring
Voor alle niveaus
Begeleiding op maat

Wilt u een paardrijles volgen van een ervaren instructeur in de omgeving van Dordrecht en Roosendaal? Ik geef u graag les! Het overdragen van kennis maakt mij enthousiast. Zo wil iedereen zichzelf verder ontwikkelen en beter presteren. Bij mij kan daarom iedereen, ongeacht leeftijd, paardrijlessen volgen. Heeft u een passie voor paarden of is uw kind gek op paarden? Schrijf u dan in voor een van de paardrijlessen van Debbie van Dijk Dressage!

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Paard

Paardrijles voor jong én oud in de omgeving van Dordrecht en Roosendaal

Voordat de eerste paardrijles bij mijn staladres in Nispen, in de buurt van Roosendaal en Dordrecht, kan beginnen is het belangrijk om duidelijk voor ogen te hebben wat u wilt leren. Zo bied ik voor alle leeftijden en voor verschillende niveaus een uitgebreid lesprogramma. Voor kinderen is het bijvoorbeeld belangrijk om eerst spelenderwijs vertrouwd te raken met de paarden en de lessen, terwijl een ruiter met meer ervaring misschien een paardrijles wil volgen die specifiek is gericht op dressuur. Laat mij weten op welk niveau u zich wilt inschrijven, dan kijken we samen welke klas geschikt is!

Schrijf u in voor een paardrijles!

Bent u opzoek naar een paardrijles in de buurt van Dordrecht of Roosendaal? Als ervaren instructeur leer ik u tijdens de lessen alle vaardigheden die u als ruiter nodig heeft. Neem telefonisch contact met mij op via 0613590447. Heeft u een jong paard waar u graag op wilt lessen maar moet dit paard nog afgericht worden? Of heeft u een ouder paard maar moet deze bijgeschoold worden? Neem dan via het bovenstaande nummer contact met mij op, dan help ik u verder!